Related Articles

35 Comments

 1. 35

  Milen

  Здравей, Борка. Няма проблем да споделя координати на въпросния терапевт, но да си призная откровено разговорите с приятели и други хора, които сме съветвали да се срещнат с него и да узнаят кое как ни наведе на мисълта, че на всички (случайно или тенденциозно) се говорят аналогични неща – липси на витамин С, магнезий и т.н.

  Иначе има центрове, които правят този тест и ще ти изровя координатите на една жена, която ни препоръчаха няколко човека.

  Нашият център се намира на Декари (Магзин Тева). Там търсиш собственика – Тони и той прави теста в своята клиника над магазина. Ако не бъркам беше 5525 бул. Декари, но пак казвам – ние преустановихме всякакви тестове при него, тъй като ни “подпука” с едни мити добавки, рибени масла и др. та се светнахме кое как. Иначе магазинчето му е прилично за района, но има доста други по-големи магазини за натурална естествена и здравословна храна, така че и по тази причина намалихме визитите при него ;)

 2. 34

  Борис

  Привет, Всичко това дълбоко ме заинтересува.
  Има ли начин да споделиш къде в Монреал си направил това изследване. Аз съм в същия град, че дори сме и колеги :)

  Благодаря предварително.

 3. 33

  Milen

  Ver, и аз съм на мнение, че всичко в живота ни сякаш е предначертано и искаме ли или не, ние просто следваме инструкциите. Изхождайки от тази логика излиза, че нищо не е случайно включително и това, че сега отново си попаднала на информация за това изследване. Кой знае какво следва, но с времето ще разберем ;)

  Бъди здрава и дано никога да нямаш наложащи причини да опитваш този тест!

 4. 32

  Ver

  Интересна информация. Благодаря за споделеното :).Както често се получава някои неща в живота идват едновременно и случайно ;) Това лято за първи път попаднах на това изследване, след, което една приятелка ми сподели отново за него. Ето сега пак се срещаме ;)
  Явно скоро ще му наближи времето :)
  Вери, благодаря за линка в БГ

 5. 30

  admin

  Здравей, Рима!

  Наистина е трудно да се даде оценка за изследването без да го е пробвал човек. Предполагам, че ще има други потребители, които ще могат да дадат по-точна оценка на тази процедура. Би било отлично, ако може и самите организатори на теста да се включат.

 6. 27

  Вери

  Рима, ние не сме запознати с това изследване, за което споменаваш. Затова и не пишем нищо по въпроса. Дано някой друг се включи с опит.

 7. 26

  admin

  Здравей, Рима!

  Малко променихме показването на коментарите, за да може да се следи най-актуалното. Наистина е малко объркващо в началото, но пък от друга страна е практично, защото се показват директно последните реплики вместо да превърташ до последната страница. Особено удобно е в теми, в които има над 10-20 коментара :)

 8. 25

  рима

  А, тук си бил. Явно никой не ми е отговорил просто, извинявайте!

 9. 24

  рима

  Моя коментар е отишъл някъде назад по някаква причина… Ставаше въпрос за изследване на мозъчните вълни, което дава сведения за състоянието на всеки орган. След като в бг няма традиции с изследване на жива кръв, взех да се замислям сега за това. Знаете ли нещо повече за този метод, има ли някой опит с него, доволни ли сте?

 10. 23

  рима

  а какво мислите за компютърна диагностика по мозъчни вълни, някой тук правилил ли си е такава?

 11. 21

  ЛиР

  http://www.health.bg/index.php?page=articles&id=5117
  Явно го има и у нас това изследване, не съм открила обаче все още къде. Ако някой ме изпревари, нека сподели.
  А това уредче от последните линкове и аз се бях втурнала да го изпробвам. Бременност и кърмене обаче са противопоказни, което ме спря…

 12. 20

  Вили

  Мислех и аз да пиша за въпросният уред от линка. Когато го видях в предаването “На кафе” преди време много се впечатлих. Имам познат, който е конструктор на медицинска апаратура и когато го попитах за това “чудо” никак не се изказа ласкаво. Беше по-отдавна и не мога да го цитирам, но става въпрос за измама.

 13. 19

  admin

  Рима, тази машинка, за която се говори в линка е описана като поредната измама. За да се докаже лъжливото действие е използвана метална закачалка, която е потопена в разтвора и се държи от човешка ръка. На практика не е трябвало да се извличат никакви тежки метали, но за 1 минута всичко е потънало в ръжда, което доказва, че машинката събира ръжда, която и променя водата :)

  С две думи, ако има някой в Америка, Канада, Китай и други страни, в които тази машинка горещо се предлага за скромната сума от 400-500$/бройка или пък сеанса за 20-30$ е добре да прочете тази статия и да подмине с усмивка през щандовете/дилърите:

  http://www.devicewatch.org/reports/aquadetox.shtml

 14. 18

  Вери

  Здравей, Рима.
  В България не знам дали някъде се прави това изследване на жива кръв и това, което ти споменаваш с хелиране, мисля, че е съвсем друго нещо.
  Ето на английски още малко инфо:
  “You will be able to see live on the screen the quality of your red blood cells, the activity of your white blood cells, and whether there are bacteria, yeasts, moulds or fungus present. Any uric acid, breast imbalances, parasites, vitamin deficiency, heavy metals, organ stress (liver, cholesterol, kidney, pancreatic, prostate, ovarian, breast) or imbalances associated with degenerative conditions will also be detected.”
   
  От тук

 15. 16

  рима

  Интересно е дали и как се виждат тежките метали под микроскоп. Доколкото разбрах за хелирането – приема се нещо, без което иначе човек дори с голямо количество метали, няма да ги покаже на изследването. Някакви вещества, които извличат металите, така че да се видят на изследване…нещо такова. Има и друг вид, пак хелиране го наричат, което представлява извличане на метали докато човекът си държи краката в един лиген с вода – уред. Но то е съчетано май с компютърна диагностика и доколкото разбрах е руска разработка ;)

 16. 15

  admin

  Здравей, Рима!

  Тук за жалост няма да мога да отговоря на въпроса, защото не съм запознат с тестовете в БГ, както и технологиите на кръвно изследване и установяване на тежки метали и други “нередности”.

  Ще се поразровя из Интернет да видим какво може да открием.

 17. 14

  рима

  Милене, тежки метали могат ли да се изследват без така нареченото хелиране? Поне тук в БГ май само така ги изследват

 18. 13

  admin

  Хмм, по принцип ми е трудно да кажа какъв е. Вери ме подсеща, че е натуропат, но знам, че е завършил някаква специалност за изследване на кръвта в Хипократовия Институт в Щатите.

 19. 12

  ЛиР

  Хм…много интересно. Тук естествено сме отново с много назад. А какъв е специалиста, който проведе теста?

 20. 11

  admin

  Здравей, Светле!

  Нямам представа как се казва теста, тъй като тук го водят: “Live samples blood test/Тест на жива кръв”.

 21. 10

  Светла

  Милене, за Darkfield теста ли става въпрос?

 22. 9

  admin

  Не, не е проблем в объркването, въпросът опира във финансите, защото в действителност 2000лв са си доста парички и за бедни и за богати, а на всичкото отгоре на упоменатия от вас тест кръвта се транспортира зад граница, при което тя ще загуби някой от своите свойства/параметри и според мен преценката няма да е много точна (освен ако не говорим за транспортиране на банка кръв, но за една диагностика да се източва банка си е доста!).

 23. 8

  Виолета

  Всъщност се изказах неподготвена. Понеже някой питаше как стоят нещата в Бг с този кръвен тест, поразрових се из нета и открих няколко еднотипни мнения и точно тях цитирах. Дано да не съм объркала някого, защото вероятно става въпрос за различни изследвания.

 24. 7

  admin

  Здравей, Вили!

  Макар и споменатият от теб тест да е доста ефективен, предполагам, че говорим за две различни неща, защото в нашия случай 3 от плаките с кръв бяха в съвсем прясно и все още некристализирало състояние. По тях терапевта провери движението на кръвните телца, наличието на ферментации, шлаки и други съставки в кръвта. Вече чрез изсъхналите шлаки провери за липса на витамина B12 и останалите от същата група, наличието на тежки метали, липса/завишени дози на минерали и т.н.

  Тук в Канада тестът струва 100$ и се прави за 2 часа, през които всичко се обяснява нагледно и се следи от специалиста през микроскоп и от “пациента” на голям екран, на който се вижда всичко, което се вижда през микроскопа. Ако човек ще плаща 2000лв за такъв тест, по-евтино ще му излезне да дойде до Канада, да си направи теста и да се върне ;)

 25. 6

  Виолета

  Този тест се прави и в България, единствено в София и Варна. Взима ти се кръвна проба и се праща в Холандия, след това ти връщат резултата тук и ти изготвят подробен анализ на храните, които МОЖЕШ и НЕ БИВА да ядеш. Изготвят ти и примерно меню за хранене. Само изследването струва около 2000 лв.

 26. 5

  Vili

  Здравей,

  Интересуваме къде в Монреал може да се направи такъв тест?

  Благодаря

 27. 4

  admin

  Здравей, Mila!

  Както вече писахме по-горе, тъй като в момента сме извън България, го правихме тук в Монреал/Канада. За съжаление не съм запознат дали се прави в България, но ако да, това е нещо, което пожелавам на всеки.
  Успех!

 28. 3

  Mila

  Здравей,
  Заинтригува ме.
  Интересува ме каде си направил това изследване?

  Очаквам да пишеш.

  Приятен ден

 29. 2

  admin

  Радости, здравей! Изследването го правих в Монреал/Канада. За съжаление, не мога да помогна с информация за България.

 30. 1

  radosti

  Много ме заинтригува:)Благодаря за споделеното:) Къде си направи това изследване?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© RecipeMagician.com™ 2009 - 2014 . Всички права запазени.