Related Articles

8 Comments

 1. 8

  IVANKA YANEVA

  blagodaria vi,retzeptata e mnogo hubava!

 2. 7

  admin

  Ако ние сме Ви слънчевия двор, то Вие и всички останали потребители, на които не им е все едно за личното здраве и на околните, сте нашата слънчева градина, в която ние смятаме да прекараме остатъка от живота си :)

  Прозвуча доста поетично, но си е така!

 3. 6

  Соня

  Благодаря! Съжалявам,че не написах колко ви се радвам. Вие сте ми слънчевия двор, където обичам да се забравям. Много красота по пътя!

 4. 5

  admin

  Здравей, Соня!

  Ако ги нямаше кедровите ядки в рецептата, количеството зехтин наистина би било изключително малко, но като се има предвид какви количества мазнина се крият в тези нежни и изключително вкусни ядчици, в рецептата няма грешка. Тук зехтинът играе ролята на сплотяващ елемент и емулгатор по-скоро (освен обогатяването на рецептата с наситени мастни киселини).

  Поздрави и приятен остатък от уикенда!

 5. 4

  Соня

     Дали това количество е вярно ‘1 с.л. екстра върджин зехтин’-струва ми се малко за 2 чаши босилек. Правя го от години затова си пзволявам да попиам.

 6. 3

  admin

  Stoyka, надявам се, че рецептата Ви допада, но този път не е редно да си приписваме заслугите. Видни британски сурови кулинари са се погрижили за баланса между ароматите и вкуса, а ние само предоставихме възможността да се полюбувате и Вие на тяхното съвършенство (разбира се с позволението на авторите) :)

  Bibi, напълно съм съгласен за скилидката чесън, тъй като ако чесъна не е в прекалено големи дози, той помага на организма в пречистванет, действа като един от най-мощните природни антибиотици и придава един изключително приятен аромат (за всички, които го обичат). Бих Ви посъветвал по възможност да опитате да замените дори скилидката с един стрък пресен чесън (когато Ви се намира). Така хем ще можете да се насладите на вкуса, хем ще увеличите още повече зелените дози (хлорофила).

  Поздрави и приятен и ЗЕЛЕН ДЕН! :)

 7. 2

  BIBI

  Аз допълвам за домашното песто магданоз и малка скилитка чесън. Това е любимия дресинг на зелената салата у дома.

 8. 1

  Stoyka

  ПАК СИ НАГОТВИЛ СТРАШНИ ВКУСОТИЙ :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© RecipeMagician.com™ 2009 - 2014 . Всички права запазени.