• Home
  • Хайде да гласуваме!
0 0
Хайде да гласуваме!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Хайде да гласуваме!

Directions

Share

Здравейте, Приятели!

Бихме желали да узнаем вашето мнение относно съдържанието на сайта и на кое лично Вие смятате, че е добре да се наблегне. За да можем да превърнем този портал в едно удобно за всеки и приятно кътче за четене и готвене ви приканваме да изберете най-подходящия за вас отговор в анкетата в дясната колона (точно под блока приятели и атвоматично уведомяване за нови публикации).

Идеята ни е за няколко седмици да се опитаме да обобщим от какво според вас се нуждае портала. За целта планираме да приготвим няколко анкети с които ще може по-подробно да установим контакт с вас – нашите потребители и да се доберем до истината – вашето лично мнение.

При някой от анкетите ще можете да избирате повече от един отговор, за което ще бъдете уведомявани в самия блок.

Благодарим Ви за помощта и подкрепата. Нека заедно превърнем RecipeMagician.com в един прекрасен портал, където всеки посетител е доволен от рецептите, информацията, новините и съветите.

Поздрави и бъдете здрави!

(Visited 83 times, 1 visits today)

admin

previous
Равиоли от суров патладжан
next
Патладжанени фунийки
previous
Равиоли от суров патладжан
next
Патладжанени фунийки

9 Comments Hide Comments

az naprier ne namiram sekzia, v koiato da zadam mnogoto vyprosi, koito imam…

Мерси, Петър. Има още много много информация да бъде качена и сортирана. Просто по малко по малко ще се натрупва 🙂 Радваме се обаче, когато потребителите имат позитивно мнение за портала. МЕРСИ !!!

Намирам това за много полезен източник на информация

С здравословен начин на живот се занимавам повече от 20 год.,но не съм стигал пълно суровоядство освен седмичен период и след това съм добавял по малко /не повече от 20%/ варена храна на пара.Това което коментирате тук ме заинтересова – случайно го открих и ще го следя.

По-скоро аз трябва да благодаря на всички гласували и канещи се да гласуват. За нас а и за всеки потребител е важно да открие отговор на своите въпроси, решение на проблемите, идеи в кухнята и не на последно място да бъде информиран за новините по света и у нас, свързани със суровоядството и здравето на хората.

Намира се на главната страница в дясната колона малко по-надолу от блока приятели. Явно мястото трябва да се промени, за да се вижда и да бъде по-достъпна за повече хора. Ще го имам предвид и ще видя къде ще може да е на видно място и да е лесна за откриване. Ето дори и това ни помага да превърнем сайта не само в полезен а и удобен източник на информация. БЛАГОДАРИМ ВИ!!!

Add Your Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here