• Home
  • Суров кулинарен уъркшоп с Надя Петрова
0 0
Суров кулинарен уъркшоп с Надя Петрова

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Суров кулинарен уъркшоп с Надя Петрова

Directions

Share


Здравейте, Приятели!

С огромно удоволствие искаме да Ви информираме за едно интересно сурово събитие, което ще се проведе на 12 март от 14 до 16 часа в град София в магазин “Здравословен живот”, където наша любима сурова кулинарка Надя Петрова ще покаже техники и трикове при приготвянето на смути (smoothie). Ако не сте запознати с този “термин”, горещо Ви препоръчваме да посетите събитието и да се убедите сами колко лесно и бързо може човек да похапне нещо супер свежо, здравословно и разтоварващо.

Не се и съмняваме, че всички посетили събитието ще останат приятно изненадани и с нетърпение ще очакват следващите подобни прояви. Още повече, че сте в ръцете на един наистина изтънчен майстор кулинар.

С удоволствие бихме резервирали места и за себе си, но поради техническа невъзможност, ще разчитаме изцяло на вас да споделите своите впечатления от това събитие, както и новите трикове и рецепти, които Ви предстои да научите.

Без малко да пропусна най-важното – присъствието на тази сбирка е АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО и единственото нещо, което се изисква от вас е да потвърдите своето участие.

За резервация можете да посетите следния Интернет адрес, да се обадите по телефона или директно на място преди началото на събитието. Ето всички координати на магазина:

Убедени сме, че Ви е интересно да узнаете нещо повече за майстор готвача, но за момента само ще споделим, че Ви гарантираме един изключително приятен следобед с нея и нейните уникални рецепти. Останалото ще имате възможност да научите сами.

П.С. Не забравяйте да споделите своето впечатление, мнение и коментари, защото само така човек се учи на перфекционизъм!

(Visited 108 times, 1 visits today)

admin

previous
Солен пай “Вегански рай”
next
B12 – митове, легенди и самата истина
previous
Солен пай “Вегански рай”
next
B12 – митове, легенди и самата истина

2 Comments Hide Comments

Здравей, Ирина! 🙂

Тази информация за уъркшопа е от миналата година.
Но за актуални събития можеш да следиш тук, ако искаш:

http://natureinsider.com/

Блогът на Надя Петрова.

Поздрави! 🙂

Здравейте!
Искам да питам, знаете ли, дали информацията е все още актуална, т.к.и по двата линка, дадени в статията, не намерих никаква информация за събитието?

Add Your Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here